saker vi gör för planeten


tree-and-bottles-banner

Moder Jord kan vara stolt

Här på innocent är vi stora beundrare av planeten vi snurrar runt på och vill göra allt vi kan för att ta hand om den. Det innebär att ta fullt ansvar för vår inverkan på klimatet och hjälpa till att lösa några av utmaningarna vi och vår planet står inför. Just nu är vi på ett uppdrag att ta oss an klimatförändringar genom att bli koldioxidneutrala till 2030 (om inte tidigare), att kämpa för hållbart jordbruk och att skapa en cirkulär ekonomi för våra förpackningar. Det lär hålla oss upptagna en stund.


klimatförändrare

Klimatförändringar är en stor grej, så det är väldigt viktigt att vi gör vad vi kan för att hålla de globala uppvärmningarna under 1,5 grader. 2021 öppnade vi vår alldeles egna koldioxidsneutrala fabrik. Den minskar vårt koldioxidavtryck för varje dryck vi tillverkar. Den är ett steg på vår resa att vara helt koldioxidsneutrala till år 2030.

carbon-savings

odlingsmästare

Odling är ett tufft jobb. Det är därför vi jobbar tillsammans med alla våra odlare för att se till att våra ingredienser odlas på ett sätt som är bra för både de som odlar dem och för planeten. Vid 2030 siktar vi på att 100% av våra ingredienser ska ha ett ansvarsfullt ursprung.

farming-champions

återvinnare

Vi har varit i framkant när det gäller återvinning ända sen vi började använda återvunnen plast i våra flaskor år 2003. Vi är medgrundare av UK Plastic Pact och har stora planer på att alla våra flaskor ska bestå av 100% förnybart material vid 2025. Skål för det.

recycling-activists

ursprungshistorier

Jordgubbar som sparar vatten i Spanien. Äpplen som hjälper till att bygga bi-hotell. Kokosnötter som stöttar småodlare genom en pandemi. Läs mer om hur vi får tag på frukt med ett hållbart ursprung och lär dig några spännande tekniska termer på vägen.

 

sourcing-stories


saker du kan göra

hur du kan hjälpa planeten

Vi har stora ambitioner att förändra världen, men det finns bara så mycket vi kan göra på egen hand. För att verkligen se till att det händer grejer, behöver vi andra företag och personer som du som hjälper till. Ta reda på vad du kan göra för att hjälpa (vissa saker är lättare än du tror).

 dryckesföretag läcker allt

Vi skrev en rapport om alla bra saker vi gör och om grejerna vi skulle kunna göra lite bättre. Sen förklädde vi rapporten till en nyhetstidning som vi kallade "the good times" och fyllde den med snygga diagram. Varsågoda.

things-we-do-for-planet-initiative