mänskliga rättigheter

Här på innocent gillar vi människor och tycker att det är viktigt att behandla alla med värdighet och respekt. Varenda person på planeten har grundläggande mänskliga rättigheter och vi vill göra allt vi kan för att se till att dessa rättigheter efterlevs i vår verksamhet, vårt nätverk och i de samhällen våra verksamhet påverkar. Det är därför vi endast jobbar med leverantörer som går med på att jobba enligt vår policy för mänskliga rättigheter, och det är därför vi jobbar utöver vanliga kontroller för att på riktigt förbättra tillvaron för de som jobbar med oss och i våra nätverk.
vår policy för mänskliga rättigheter

Vår policy förtydligar de krav och förväntningar vi har på arbetet med mänskliga rättigheter. Även om läsningen kanske inte är lika välskriven som Dickens, är den väldigt viktig för att sätta rätt förväntningar och villkor för våra leverantörer och för gänget här på innocent. Om vi någonsin ser något som bryter mot vår policy, kommer vi omedelbart att ta tag i det för att driva igenom förändringarna skydda de personer som påverkas.

human rights

vårt uttalande om modernt slaveri

Vi tar avstånd från all form av slaveri och trafficking. Även om vi aldrig sett spår av slaveri i vårt nätverk eller bland våra leverantörer (och vi undersöker kontinuerligt för att se till att det förblir så), skriver vi alltid detta årliga uttalande så att vi påminner oss själva och andra om hur vi vill jobba.

 

slavery statement

odlingsmästare

odlingsmästare

Att vara odlare är ett tufft jobb. Det är därför vi jobbar tillsammans med våra odlare och bönder, för att se till att våra ingredienser odlas på ett sätt som är bra både för de som odlar dem, och för planeten de odlas på. Vid 2023 siktar vi på att 100% av våra ingredienser ska vara hållbart odlade.

 

human rights farming