sugen på jobb?


banana-phone

vilka vi är

innocent började med våra tre grundare och ett enkelt uppdrag: att hjälpa till att göra det lätt för människor att göra något bra för sig själva. 21 år senare finns det över 800 av oss runt om i världen och vårt enkla uppdrag har vuxit till något mycket större.

Vi har stora ambitioner. Vi vill visa världen att det går att skapa ett framgångsrikt företag som bryr sig om mer än bara vinst. Det innebär att vi vill ta hand om människor och vår planet, för att kunna lämna saker bättre än vi hittar dem. Vi är stolta över att kalla oss Europas lilla favoritföretag för hälsosamma drycker, men vi växer fortfarande. Och det betyder att vi behöver fler briljanta personer som delar vår ambition och vision. Personer som vill följa med på nästa (och den mest spännande) etappen av vår resa.vad vi letar efter

Att vara bra på att dricka smoothies och spela pingis kommer bara att räcka en bit på vägen. Här är några andra saker vi letar efter.

woman-with-hat

vad du får

Högklassig utbildning, betalda volontärdagar, flexibla arbetstider och mer gratis juice och smoothies än du kan tänka dig. 

group-of-volunteers

våra bästa tips

Förbereder du dig för en intevju hos innocent? Vi bad personerna som ansvarar för anställningsintervjuerna samla några av sina bästa tips. 

people-chatting

lediga jobb

innocent är bara så bra som personerna som jobbar här. Ta en titt på våra lediga tjänster och börja fila på ditt CV. Vi hejar på dig.

vacancies


våra värderingar

Vissa företag skriver sina värderingar i ett litet häfte och gömmer det i en byrålåda någonstans. Här på innocent hänger vi upp dem på snygga skyltar ovanför varje toalett i huset, och försöker leva upp till dem varje dag. Om du inte hinner till toaletten på tredje våningen, kan du läsa dem här istället.att göra karriär

Vi älskar intern kompetensutveckling och har en massa människor som kan bevisa det (som vår VD). Läs om våra praktikplatser och några av de fantastiska saker som våra smarta alumner har gjort efter att ha jobbat här.

what-were-looking-for-simplifier


utrymme att vara olika

Ingen ska behandlas annorlunda på grund av sin ålder, kön, ras eller någon annan egenskap som gör dem unika. Det är därför vi gör allt vi kan för att säkerställa att innocent är en inkluderande och mångsidig arbetsplats på riktigt.

diversity


några brådskande frågor?


Inget tecken på ditt drömjobb? Var inte rädd. Du kan ansöka via hej@innocentdrinks.se och vi kommer att hålla dig i åtanke för allt som kommer upp längre fram. Se till att kolla igen då och då, för vi lägger till nya tjänster hela tiden. 

Vi lägger normalt deadline längst ner i jobbannonsen. Vi kanske inte anger en om vi vill ha lite mer tid att hitta rätt person, men om du ser något du gillar är det bäst att lägga på ett kol och ansöka. Om den tjänst du är intresserad av inte längre listas betyder det förmodligen att den är borta. Förlåt. Håll utkik efter nästa gång vi publicerar det drömjobbet.

Vi vet att du kanske gillar lite mer information innan du ansöker, men det finns tyvärr inte tillräckligt många av oss 

Japp. Vi är alltid öppna för att prata med dig om dina behov. En första intervju är ett bra tillfälle att göra det. Vi kommer att nämna i annonsen om en tjänst har ett alternativ på deltid.

Vi behandlar varje ansökan individuellt. Om det finns en annan tjänst som du är sugen på, är det bara att söka.

Så snart du ansöker bör du få en bekräftelse via e-post. Vi hör av oss så snart vi kan, men det kan ta upp till fyra veckor. Vi vet att väntan är den svåraste delen, men för att vi ska se till att vi hittar rätt person för jobbet vill inte stressa. Alla som ansöker får svar från oss på något sätt. Håll koll på din skräppost också, ibland smyger våra e-postmeddelanden in där.

Varje tjänst är annorlunda, så det är svårt för oss att ge en specifik tidsram. Efter din intervju hör vi av oss så snart vi vet hur nästa steg ser ut. Om du inte har hört något inom två veckor efter intervjun, kontakta personen som ordnade med din intervju. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att vi ger feedback till alla vi intervjuar.

Vi får massor av ansökningar, så vi kan tyvärr inte kan ge individuell feedback till alla innan den första intervjufasen.

chat-bubbles

Varför ser jag det här?

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna vi brukar få.