lite om oss


about-us-lead-image

små drycker, stora drömmar

Vi grundade innocent 1999 med drömmen att göra det lättare för folk att göra något bra för sig själva.

Vi tog med våra smoothies till en musikfestival, där vi satte upp en stor skylt som frågade besökarna om de tyckte att vi skulle säga upp oss från våra jobb för att börja göra drycker av mosad frukt istället. Under skylten satte vi två skräpkorgar, en som det stod "ja" på och en som det stod "nej" på. När helgen var slut var "ja"-korgen överfull, så dagen efter sa vi upp oss och började göra smoothies.

Ända sedan dess har våra drömmar vuxit sig större och större (men våra drycker är fortfarande ungefär lika stora). Nu är vi på ett uppdrag att hjälpa folk fortsätta leva hälsosamt, hjälpa de i samhället som behöver oss mest, och se till att vår planet mår bättre också. Det är därför vi fyller våra små drycker med goda grejer, ger 10% av vår vinst till välgörenhet och har lovat att vara koldioxidneutrala till år 2030 – om inte tidigare. Lust att hänga med?vår berättelse

välkommen till en snabb rundvandring bland våra bästa (och sämsta) bedrifter. Det finns till och med en bild på en kille som heter Barry, som bestämde sig för att tatuera vår logga på armen. Heja Barry.
vi är ett stolt B Corp

Det betyder att vi gått ihop med ett gäng grymt bra företag som tror på att använda sina verksamheter som en kraft för det goda. Genom att stå sida vid sida med över 3500 andra B Corps, är vi del av en rörelse som ska göra företag mer ansvarstagande och hållbara. Vi har fått ett fint certifikat och allt.

let's do things better


hur är det att jobba här

Alla vill gärna tycka att de är lite speciella och unika, men vi tror på riktigt att innocent inte är som andra arbetsplatser. Vi har gräs på golven, ett grönsaksland på taket och gillar att klä ut vår Bored (det är vad vi kallar våra Board members/Styrelsemedlemmar) i clowndräkter på julfesterna. Vi har till och med vunnit ett par priser för vår arbetsmiljö och vår företagskultur på vägen. Inte för att vi någonsin skulle skryta om det eller så.

innocent employee

vår hållbara fabrik

För att hjälpa oss att nå vårt mål att bli koldioxidneutrala till 2030, håller vi på att bygga världens mest hållbara fabrik för hälsosamma drycker, borta i Rotterdam. Vi kallar den "the blender", och vi kan lugnt påstå är vi är rätt uppspelta över det.

blender factory

dryckesföretag läcker allt

Vi skrev en rapport om alla bra saker vi håller på med för att göra verklighet av våra stora drömmar, och även om de grejer vi kan göra lite bättre. Sen förklädde vi rapporten som en nyhetstidning som vi kallade "the good times", fyllde den med snitsiga diagram och delar den i hopp om att den ska inspirera andra.

drinks company spills all