innocents löfteinnocent-promise-header

Det finns massor av saker vi gillar. Hundar. Helgdagar. Gratis smakprover. Men överst på listan är frukt och grönt, och att hjälpa människor att leva gott med hjälp av det goda som de innehåller. Ett av sätten vi kan göra det är genom att få våra små drycker i människors händer. Ett annat är genom att lova att hålla vårt löfte att ge 10% av vår vinst till förmån för goda ändamål varje år. Vi är glada över att kunna säga att vi har skänkt 20 miljoner euro sedan vi började pressa ner frukt i flaskor, vilket har hjälpt fler än 1 miljon människor hittills. Och vi har inga planer på att sluta.

Vi har alltid trott på att göra affärer ansvarsfullt, att stå upp för det som betyder något och att lämna saker i bättre skick än vi hittade dem, från gårdarna som odlar våra ingredienser till kakburken på kontoret.

Vi har varit ett stolt B Corp-företag sedan 2018, vilket betyder att vi är en del av en grupp av företag som har åtagit sig att göra världen lite bättre. I praktiken innebär det saker som att ge 10% av vår vinst till goda ändamål, och att bygga vår egen hållbara, helt elektriska dryckesfabrik, som vi kallar Blender. Och vi kommer att fortsätta göra sådana saker så länge vi finns.bra för dig

Grejerna vi gör är fulla med naturens bästa ingredienser och allt bra som kommer med de.

innocent-bottles-on-grass

bra för människor och planet

Vi tar hand om naturen som naturen tar hand om oss, så att vi kan fortsätta göra våra drycker och samtidigt skydda planeten för framtida generationer.

children-watering-plants

10% till goda ändamål

Vi ger 10% av vår vinst till goda ändamål för att hjälpa människor att leva väl, skydda naturen och förenkla att fler människor får ta del av den. 

innocent promise

B Corp

År 2018 fick vi officiellt bekräftat att vårt sätt att göra saker var rätt sätt att göra saker, när vi blev en certifierad B Corp. Det innebär att vara del av en växande grupp företag från hela världen som, precis som vi, vill bedriva verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. För att bli certifierad som en B Corp synas varje del av ett företag genom ett mikroskop för att se till att det uppfyller de högsta sociala och miljömässiga standarderna. 

bcorp