våra ägareDu kanske redan vet att innocent ägs av Coca‑Cola. Vi började jobba med dem 2009, då de köpte 20% av vår verksamhet. Under årens lopp, när vi lärde känna dem och de lärde känna oss, köpte Coca‑Cola fler aktier, fram till 2013, då de köpte upp oss helt.

Vi har ett intressant sätt att samarbeta med dem. Vi driver vår verksamhet på samma sätt som vi alltid har gjort - helt oberoende. Vi får stort stöd från Coca‑Cola och är stolta över att vara en del av deras företag, men vi är också mycket stolta över vårt eget varumärke och den verksamhet vi byggt från grunden. Och Coca‑Cola är tillräckligt smarta för att veta att innocent har en unik samling värden och riktlinjer, och ett riktigt tydligt syfte som är grundläggande för vår framgång.

Så de lät oss fortsätta precis som vi alltid gjort.

innocent owner

Vi brinner lika starkt som någonsin för våra mål - sociala mål, etiska mål, välgörenhetsmål och miljömål. Och sen vi blev uppköpta av Coca‑Cola har vi gått från att vara ett enkelt smoothieföretag till att vara ett som skapar alla tänkbara hälsosamma drycker, över hela världen.

När du besöker oss, eller om du kanske till och med en dag kommer att arbeta hos innocent, känner du den unika energin som kommer från vårt varumärke. Och du kommer också att vara en del av ett företag som har stöd av Coca Cola och alla möjligheter som det innebär.

Vi har stora ambitioner: att visa världen att du kan bygga ett framgångsrikt företag som bryr sig om mer än bara vinst. Att hålla koll på skatten är en stor del av att göra affärer på rätt sätt. Som tur är har Coca‑Cola ganska bra koll på skatt. Om du vill veta mer kan du läsa vår skattepolicy här.