vad vi letar efterDet är alla anställda som gör innocent fantastiskt. Visst, det är fint att ha ett snyggt kontor och en fin logga, men utan rätt personer skulle vi vinte vara där vi är idag. För att se till att vi fortsätter i rätt riktning, måste vi fortsätta att rekrytera nya människor med briljanta, nya idéer. Vi vill att de förstår och lever efter våra värderingar, och att de gör innocent till ett ställe som är bra för alla och som hjälper andra att bli sitt bästa jag. Här kan du läsa en mer detaljerad lista på vad vi letar efter.förbättrare

Vi vill ha folk som tar ansvar för sin egen utveckling och kan se möjligheterna som de har runt sig. De som rullar upp ärmarna, slänger sig in och inte ger upp innan de fått ett svar.

best newcome

förenklare

Vi letar efter folk som förstår krångliga grejer och gör det lättare. Personer som är bekväma med att att jobba i förvirrande situationer, och som kan komma på kreativa och bra lösningar.

what we are looking for

ledare

Bra ledare ser möjligheter och om de är 70% säkra, kör de på. Vi vill att de lämnar saker bättre än när de hittade dem, inte väntar på att bli tillfrågade och hela tiden kämpar för att bli bättre. De måste kunna omfamna förändring och orka stå pall vid tillfälliga motgångar.

leader

lagspelare

Vi letar efter folk som är bra på att bygga relationer över hela verksamheten. Människor som letar efter styrkor i sitt team, är generösa med feedback och som bidrar till vår kultur.

people

folk som levererar

Vi rekryterar folk som gör sin del i att få oss ditt vi vill vara. De kan se vad som tillför mest värde och som är beredda att ta risker om de upptäcker en bra möjlighet. Vi vill kort och gott ha folk som kan leverera bra resultat åt oss.

workers