näringta hand om din kropp

looking after that body header


Det är inte lätt att leva hälsosamt idag. Särskilt när saker som glass och sköna fåtöljer kommer i vägen hela tiden. Det är anledningen till att vi tillbringat de senaste årtiondena med att mosa frukt och grönt och stoppa dem i flaskor, så att du kan ta hand om din kropp utan att behöva anstränga dig för hårt.

Även om hälsofördelarna med att äta frukt och grönt är väl kända i hela världen, får de flesta av oss i oss för lite sånt i vår kost. Vårt mål är att ändra på det, genom att se till att våra drycker är goda, hälsosamma och så behändiga det bara går.


vår filosofi


Även om vår filosofi kanske inte ger Platon så mycket att oroa sig för, ser det till att våra drycker förblir enkla, ärliga och fulla av gott (precis som de har varit sedan dag ett).


enkelt

Vi letar reda på den bästa frukten och grönsakerna, och stoppar i våra drycker. Inga konstgjorda sötningsmedel, inga konserveringsmedel, inga konstigheter.

simple apple tree

ärligt

Vi har aldrig tillsatt socker i våra drycker, och kommer aldrig att göra det. Det enda sockret du kommer att hitta i våra juicer och smoothies är naturliga grejer från frukt och grönt.

honest fruit veg

gott

Folk äter inte tillräckligt med frukt och grönt. Det är därför vi trycker in massor av frukt och grönt i våra juicer och smoothies. Det är en del av vårt löfte att göra alla våra drycker nyttiga, hela tiden.

goodness apple


fullproppat med bra grejer

Alla vet att det är nyttigt att äta frukt och grönsaker. Det beror på att de är fulla av viktiga ämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och fytonäringsämnen som hjälper våra kroppar att göra vad de gör bäst. Att äta (eller dricka) en regnbåge av frukt och grönsaker hjälper dig att få en massa av dessa smarta näringsämnen i din kost.

brimming with good stuff

hjälper dig att få i dig mer frukt och grönt

five a day

Du behöver bar ett 150ml-glas av innocent juice eller smoothie för att få i dig en bra bit av de nyttigheter du behöver per dag. Tillsammans med en bra kost har du allt du behöver. Som tur är har naturen gett oss en hel regnbåge av frukt att välja bland, så det är bara artigt att testa så många som möjligt. Oavsett om du föredrar att äta eller dricka dina frukter och grönsaker, är det viktigt att du får i dig det du behöver.11,421,775,788 portioner frukt och grönt

Det är hur många portioner vi har lyckats peta i våra konsumenter sen vi började, och vi sålde 1,3 miljarder av dem bara under 2019
våra näringslöften


Vi har lagt händerna på våra hjärtan och avlagt fem näringslöften som vi lovar att uppfylla. Här är de, så att du kan hålla koll på oss.


mer fiber

Alla våra smoothies ska vara en naturlig källa till fiber.

more fibre

hälsosamma drycker

Vi har bestämt att alla våra drycker ska vara hälsosamma, vilket är anledningen till att varje recept ska ha ett hälsopåstående.

healthy drinks heart

färre kalorier

Vi ska minska antalet kalorier i varje flaska från innocent.

lowe calories tongue

mindre socker

Varje år ska vi minska mängden socker i våra produkter.

natural sugar

större valmöjligheter

Vi ska fortsätta att hitta på nya och innovativa drycker, och erbjuda våra konsumenter val med mindre socker.

more choice