Menu

Untitled Document

tillbaka till heroes of change

hållbara förpackningar

Plast är en av våra hjärtefrågor. Vi förstår dess inverkan och har varit pionjärer när det gäller återvunnen plast i våra flaskor ända sedan 2003. Alla våra flaskor innehåller 30% eller mer återvunnen plast. Alla våra förpackningar är också helt återvinningsbara.

Det finns två huvudsakliga problem med plast. Det första är att man behöver fossila bränslen för att framställa plast till att börja med, vilket är anledningen till att vi börjat jobba med växtbaserad plast. Det andra är att vi (mänskligheten) inte värdesätter detta användbara material. Vi slänger istället plast, eller ännu värre, vissa av oss skräpar ner planeten med det. Vi måste allihop återvinna plastförpackningar och företag måste börja köpa tillbaka återvunnen plast i allt större utsträckning. Hjälp oss att stödja den här cirkulära ekonomin för plastförpackningar, genom att alltid återvinna din innocentflaska efter att du druckit upp.

Vårt nuvarande fokus är att lansera en ny flaska bestående av både återvunnen plast och av växtbaserad plast. Det är faktiskt bara en del av ett större plastprojekt här på innocent. Du kommer att höra mycket mer om det från oss framåt, det är en stor grej för oss.