Menu

logo brighter bottle, brighter future

Hur vi tar ansvar för våra förpackningar på innocent

Vårt uppdrag har alltid varit, och kommer alltid att vara, att göra goda drycker som hjälper människor att leva bra och må bra. För tillfället är plastflaskor det mest hållbara sättet att göra det. Vi jobbar på att se till att plast behandlas på rätt sätt, så att den har mycket mindre inverkan på naturen.

'

historien hittils

Vi har varit i framkant när det gäller återvinning ända sen vi började använda plastflaskor för mer än 15 år sen. Varenda sak vi tillverkar är 100% återvinningsbar, och vi uppmuntrar alla som dricker våra drycker att återvinna varje flaska, varje gång.

'

återuppfinna återvinningen

Vi är hemskt glada och stolta över att kunna berätta att vi är en av grundarna av ett nytt plastarbete (new plastic initiative) som leds av en välgörenhetsorganisation som heter WRAP, tillsammans med Ellen MacArthur foundation. Det handlar om att återuppfinna återvinning.

'

en bättre flaska

Vi har skapat en alldeles särskild flaska till våra smoothies. Den är gjord av mer än 30% återvunnen plast och 21% växtbaserad plast. Vår plan är att från 2022 kunna tillverka alla våra flaskor av förnybart material. Vi är redan på god väg, så håll koll på den här sidan.