Menu

Untitled Document

tillbaka till Skydda framtiden

Inne på Fruit Towers, London

Att vi gör vad vi kan när det handlar om klimatförändringar handlar inte bara om de stora projekt vi genomför. Enskilda handlingar är väldigt viktiga om vi ska ha en chans att ta oss an de utmaningar vår planet står inför. Vi försöker leva som vi lär genom att göra Fruit Towers (vårt huvudkontor i London) så hållbart som möjligt.
Fruit Towers har fått ett bra BREEAM-betyg (ett miljöcertifieringsbetyg som gäller byggnader världen över), vilket innebär att de som byggde byggnaden såg till att det var bra från början: effektiv ventilation, ljussättning, välisolerade fönster etc. Vi har gått extra långt för att se till att det är ett bra ställe för oss:

  1. “Sisten ut släcker”-spaken som finns på varje våning ser till att alla icke-väsentliga prylar stängs av under natten. Lou behöver inte längre tjata på oss för att vi glömmer att stänga av våra skärmar varje kväll.
  2. En grön lampa som säger när det är dags att öppna våra fönster. När temperaturen utomhus är samma som den vi vill ha inne, tänds en stor lampa. När fönstret öppnas stängs luftkonditioneringen av. Frisk luft åt alla.
  3. Fsc-certifierade skrivbord, precis som våra förpackningar.
  4. Ingen kopiator (vem behöver en kopiator liksom?)
  5. En takterrass med vår egna lilla grönsaksodling.

Titta in här för att höra mer om hur våra medarbetare gör det lilla extra för miljön.